sâmbătă, 25 octombrie 2008

Persoanele publice- la modul general

Ma tot gandesc de la o vreme cum ar fi daca eu as deveni persoana publica.......Cunosc multe vedete din Romania si in ciuda zambetelor de la tv, viata lor nu este atat de roz precum pare....Sunt si ei oameni, ca noi, cu probleme, griji, poate nopti nedormite de dor sau teama pentru cineva drag......Insa, publicul trebuie sa vada partea frumoasa a lucrurilor.......Lumii nu-i pasa ca tu esti racit sau poate iti plange sufletul din cauza ei/lui.......Nope, ei vor doar sa fii fresh in fiecare secunda si atat. Am auzit multe barfe in legatura cu Fuego, pe care toti il stiti.......Ei, bine, eu il cunosc pe Paul alias Fuego, de vreo 5 ani......Ii sunt si fana, si prietena, si sora mai mica....S-au scris atatea despre el, ca este gay, ca a avut nu stiu ce accident.......Barfe si atat. Lumea nu stie cat sufera un artist cand afla un lucru fals despre el sau o barfa adresata in legatura cu viata lui/ei personala........Si sa nu mai vorbim de cei care se lanseaza acum in industria muzicala......Ei sunt cei mai vulnerabili.......Cunosc si un astfel de caz.......In ciuda tuturor, el nu s-a descurajat si merge inainte, iar eu il sustin :) De ce? Pentru ca stiu cate sacrificii a facut pentru a putea realiza un album sau cateva piese.........Toti ne luptam pentru a ne fi mai bine, dar cred ca persoanele publice trebuie sa se lupte cu ele insesi mai mult decat restul: ei "nu au voie" sa-si arate suferinta pe fata din cauza rautatii din jur........si a barfelor, bineinteles....
Intr-un final, ajung la concluzia ca e mai bine sa fii doar un om simplu, fara prea multe legaturi cu showbiz-ul......Pentru ca, si oamenii obisnuiti au dusmani, chiar daca nu la fel de multi ca persoanele publice........Sau poate ma insel eu? Voi ce credeti?

2 comentarii:

Adi Lepadatu spunea...

si oamenii simpli au multi dusmani si asta pt ca sunt mai mult decat altii, demonstreaza mai mult decat ceialti din jurul sau, au reusite de care nu ar trebui sa fie nimeni invidios, ci sa incerce si el insusi sa obtina propriile succese.

ca persoana publica, ingredientele pt a nu te mai durea ceea ce se scrie fals si invidia celor din jur sunt doar acelea, de a privi doar inainte, de a nu mai privi in jurul tau, de a te canaliza doar pe ceea ce ai de facut, pt a obtine ceea ce iti doresti, sa nu te intereseze "ograda" altuia asa cum nici tu nu iti doresti sa se amestece cineva si sa ignori tot ce se scrie, spune. vorbele se spun si spuse raman. cei din jurul tau care te cunosc si te iubesc cu adevarat nu vor crede niciodata ceea ce se scrie despre tine, te vor intreba intotdeauna pe tine, nu vor crede nimic.... :) ;)

silvia spunea...

Ai dreptate, Adi :) Important sunt cei care te iubesc cu adevarat si nu vecinu' de la etajul 3, care te barfeste de fiecare data cand te vede cu cineva necunoscut :)