duminică, 6 iunie 2010

Nu sunt eu

Ma simt prinsa intr-o cusca. In propria persoana. Vreau sa evadez, sa fug de mine. Sa fug de idei, de ganduri, de tot ce ma inconjoara. Sa plec departe, sa nu mai stiu de oameni. Tip in mine si nimeni nu ma aude. Nimeni nu vede ce simt, ce vreau, ce-mi doresc cu adevarat. Sufletul a devenit un robot; e prea grabit pentru a se mai gandi la propria dorinta. Indeplineste doar ordinele periferice. Si atat. Nu mai vreau asta, nu mai vreau nimic din ce am. M-am saturat de ganduri mizere, de oameni lasi, buni de nimic. Oameni ce cred ca detin adevarul absolut despre viata si in fond, nu stiu sa simta cu adevarat! Oameni ce urasc si invidiaza. Gata! Vreau sa fug de tot! Si totusi, ceva ma tine pe loc. Imi pare ca n-ar vrea sa uit momentele frumoase. Si la ce bun sa le pastrez daca ma fac sa sufar si sa le regret?
Azi nu sunt eu. Incerc sa ma regasesc. Ciob cu ciob.

10 comentarii:

Anonim spunea...

Nu am o comunicare foarte buna cu Doamne Doamne, posibil si din cauza popilor,personal nu cred ca te poate ajuta foarte tare, mai bine ai incerca sa te cunosti si sa te accepti asa cum esti, cred ca asta e singura cale spre fericire.

silvia spunea...

Anonim- O sa incerc. Multumesc:)

Anonim spunea...

Tine minte Silvia, orice labirint are o intrare si o iesire.

silvia spunea...

:) In cazul asta, sper sa gasesc cat mai repede iesirea:)

Joker spunea...

Edificari Necesare
Trebuie sa cautam dragostea acolo unde suntem, chiar daca asta ne-ar costa ceasuri, zile,saptamani de deceptii si tristetii. Caci in clipa in care pornim in cautarea iubirii, si ea porneste in intampinarea noastra. Si ne salveaza. – Paulo Coelho
Dragostea nu pune multe intrebari, deoarece, daca incepem sa gandim(sa comparam:))), incepe sa ne fie FRICA. E o frica inexplicabila, nu poate fi exprimata prin cuvinte. De aceea nu intrebi, faci. – Paulo Coelho.

iacătă Educaţia sau poate o foame atipică de autenticitate de unde ar reieşi Fapta%Simţirea întru Iubire!
Ăsta este de fapt şi RASPUNSUL.
-De ce NE confruntam cu Inexistenta cu Disparitia, cu Imaginatia creatoare atunci când în acest spaţiu mişună CĂUTĂTORII DE IUBIRE
cu sau fără instruire:))

silvia spunea...

Pentru ca toti avem nevoie de iubire:)

p.s: Coelho e autorul meu preferat:)

flo spunea...

Silvia, asta a fost ieri, ai uitat oare ca viata incepe cu fiecare dimineata in care ne trezim? Sunt anonimul de mai sus:)

silvia spunea...

flo-tocmai ce vroiam sa scriu ceva nou :D n-am uitat, poate ca m-am pierdut un pic pe drum:P

Joker spunea...

Nu fugi de tine...pentru ca o face toata lumea!!!feminina ma rog.
Cum adica gesturi simple?
Si daca se opreste..si dac intra in criza, mica iar lumea ta se dovedeste ne-inzdravanitoare pentru el?

silvia spunea...

Atunci,va trebui sa-l las pe omul respectiv si sa caut un altul, pentru care lumea mea este si a lui si este baza noastra:) Spirituala, morala, sociala:) Nu poti sta langa un om ce nu-ti poate accepta propria lume:) Nu mai fug de mine, traiesc cu propriile ganduri si idei:) E posibil ca cei din jurul meu sa fuga, in mare parte:)