duminică, 27 iunie 2010

Dialog cu........Dumnezeu

Aseara Te-am rugat sa-mi dai un raspuns. Azi m-a sunat si ar vrea foarte mult sa vina la mare, sa ne vedem. In ce calitate? Inca nu stiu. Dar nu despre asta e vorba acum. Stii, am stat si m-am gandit la visul de aseara, in care vorbeam cu el; la clipele de azi si discutia avuta, la raul de lacrimi in care m-am inecat aseara, la tot. Uneori, imi pare ca am intrat in cercul incurabil al amintirilor cu el, insa, de fiecare data simt ca Tu concepi totul in asa fel, inca sa-mi fie bine si sa zambesc exact atunci cand ploaia se dezlantuie furioasa si rece in sufletul meu. Stiu ca ma privesti acum si Te bucuri pentru starea mea de spirit. Mereu mi-ai trimis un inger pazitor in cele mai grele momente din viata. Stiu ca ma veghezi si pot conta oricand pe ajutorul Tau :) Si asta imi da curaj sa merg mai departe. Telefonul de azi a fost un semn,nu-i asa? Am observat ca intotdeauna cand incerc sa ma abat de la drumul meu, Tu imi ghidezi pasii spre tot ce este mai bun pentru mine. Inseamna ca si de data asta, a fost la fel. Mai tii minte pactul facut,nu? Cel in care Te rugam sa-l lasi in viata mea, daca este demn de mine si sa-l indepartezi, daca Tu consideri ca ma va face sa sufar in locul clipelor de fericire. In mod sigur Iti amintesti. O simt. Acum am inteles mesajul pactului de atunci. Merita sa faca parte din viata mea, ca prieten, iubit sau in orice alt fel in care Tu consideri ca este bine :) Iti multumesc pentru ca EXISTI.

p.s: Pot sa-Ti mai cer un singur lucru? Te rog, fa cumva sa poata veni la mare, sa ne vedem si ce va fi mai departe.......las tot in mainile Tale :)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

AlexaAvram spunea...

poi.. a venit la mare pana la urma? :)

silvia spunea...

Vine in septembrie :D De abia astept :X