sâmbătă, 19 iunie 2010

Copii

Nu stiu ce am avut azi, dar am ras extrem de mult. Din orice :) M-am simtit plina de viata, cum n-am mai facut-o de ceva vreme. Am ras cu o pofta nebuna, intocmai unor indragostiti ce se bucura de fiecare picatura de ploaie, de fiecare sarut, de contopirea trupurilor si a spiritului, de tot ce este viu si tandru. Am fost un copil; fara griji sau responsabilitati. Doar un copil vesel si visator. Am simtit ca lumea imi apartine, pentru ca orice as face, forta divina ma va apara. Azi am vrut sa imbratisez toti copiii lumii, toti oamenii, sa le impart zambete, sa-i ocrotesc, sa le fiu acolo, indiferent de sunt tristi sau veseli, sa ma bucur de fericirea lor si sa le alin tristetea, celor loviti de soarta. Am avut chef sa strig in gura mare ca imi este bine si ii vreau pe toti cei dragi langa mine. O fi efectul verii sau am reusit sa trec peste tristetea ce o simteam candva?

4 comentarii:

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

silvia spunea...

Buna, Vlad :) Ma bucur sa aflu asta :) De fapt, sunt chiar surprinsa. Recunosc, si mie imi place doar muzica buna, cea de calitate si care merita promovata. Multumesc pentru promovarea articolului. Unde as putea sa ascult sau sa vad si eu ce articol ati promovat? De asemenea, multumesc pentru aprecieri:) V-am adaugat in lista de mess, vorbim mai multe acolo:)

Virtualkid spunea...

Momentele despre care vorbesti sunt foarte rare! Nu le risipi!

silvia spunea...

Virtualkid-Multumesc pentru sfat :) O sa tin cont de asta! :)