sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Incert.........

M-a sunat aseara si am vorbit. Eu vroiam sa vorbim despre noi, despre viitorul nostru, despre ce vom face daca el va pleca mai departe decat este (geografic, vorbind). El mi-a zis sa traiesc momentul, sa ma bucur de prezent. Sa nu facem planuri de viitor, sa vedem ce ne va oferi viata. El nu stie sigur daca va pleca; totul este incert. Poate va pleca, poate nu. L-am intrebat ce se va intampla cu noi daca va fi sa plece. Mi-a spus ca nu stie; ca se gandeste la viitorul lui acum. Poate ne vom desparti sau poate nu. "Si nu vreau ca atunci cand ne vom desparti sau poate nu, sa-mi reprosezi ca ai stat in loc pentru mine, ca am stat in calea fericirii tale" a fost raspunsul lui. I-am zis ca il sustin, indiferent ce decizie va lua, ce va face, oriunde va fi, intotdeauna Mi-a replicat ca stie asta si ca o simte mereu. Mi-a zis si el aceleasi lucruri. I-am raspuns la fel :) L-am intrebat ce ii place la mine :) Nu a vrut sa-mi spuna,initial. Am inceput eu sa-i descriu tot ce iubesc la el. In final, mi-a spus ca "Imi place sa te invat lucruri despre viata. Cred ca asta e scopul meu in viata ta. Sa te invat cum sa te descurci in viata." Mi-a replicat faptul ca ar vrea sa fiu matura, dar in acelasi timp, adora copilul din mine. Vrea sa invat din propriile greseli, sa "mai cresc" un pic. Am ajuns sa vorbim mult mai multe decat ne-am propus, pana cand mi-a zis "Baby, e tarziu.....E unu si jumatate noaptea, eu maine ma duc la lucru, trebuie sa dorm, ca in ritmul asta o tinem pana dimineata si tot nu mai terminam." Si cam are dreptate :) Cu mine ar face dragoste, cu restul doar sex. Am vrut sa fiu sigura ca tine la mine, ca ii pasa. Uneori ma lasa sa-mi dau seama singura, iar eu am nevoie de confirmari. Nu ma preseaza, ma lasa sa decid eu ce este mai bine pentru mine. I-am spus ca nu as vrea sa ne despartim. Mi-a zis ca si lui ii este bine asa, in relatia asta, ca se simte ok. Si eu la fel. Dar inca nu stim incotro ne indreptam...........

5 comentarii:

andrar spunea...

Imi place sa te invat lucruri despre viata. Cred ca asta e scopul meu in viata ta. Sa te invat cum sa te descurci in viata."

mi'a placut raspunsul asta

silvia spunea...

Si mie :) Intr-un fel, m-a linistit :) Poate ca amandoi invatam in paralel unul despre altul, cum sa privim viata :) Inseamna ca merita sa patrez un asemenea om langa mine, cred:)

Anonim spunea...

Povestile noastre de viata sunt identice!Ce varsta ai?

cri spunea...

Povestile noastre de viata sunt identice!Ce varsta ai?

silvia spunea...

cri-am 20 de ani :) ma bucur ca nu sunt singura in lumea asta, careia i se intampla lucruri la fel :D de ce ai intrebat de varsta?:)