duminică, 2 mai 2010

Remember when it rained........:((

I need a hug......a smile.....his kiss........hir arms.......his lips.......his touch.........I miss him so much......I feel that I could run away from home and come to him without clothes or shoes......Living just with the hope that I will feel his tenderness/love when he would hold me tight in his arms........

Un comentariu:

Anonim spunea...

"Nu am deschise comentariile pentru ca nu am nevoie de ele, mestere. Nu am nevoie sa mi se recunoasca nimic, iar pe blogul tau am venit doar sa te felicit pentru ca Blaga imi este foarte drag si m-am bucurat ca mai exista si altii care isi aduc aminte de el.

Iar daca ai fi dat drumul celor scrise de mine, s-ar fi putut observa ca limbajul meu este decent. Poate doar atitudinea ta este mai mult decat distanta si ermetica.

Dar "dai" bine, sa stii! Prin felul in care actionezi lasi impresia ca esti atacat de un dement pe care nu vrei sa-l amesteci printre giuvaerele tale. Ai invatat vreodata ce inseamna un dialog deschis? Transparent? Fara rahatul asta "cenzurativ" in spatele caruia te tot ascunzi? Tinere, prin felul in care reactionezi imi demonstrezi ca faci si tu parte dintr-o generatie care se pierde cu usurinta. Mi-ai oferi un semn de normalitate daca ai publica tot ce ti-am lasat pana acum si ai continua dialogul. Dar nu esti capabil..."

Imi cer scuze pentru aceasta abordare brusca. Mesajul de mai sus l-am lasat pe blogul lui "offshore", astazi, duminica, la postarea cu "Marele Anonim" - cea despre Lucian Blaga. De ce il las si aici? Pentru ca amicii lui offshore trebuie sa-l cunoasca si astfel. Imi mai cer scuze inca o data, nu se va mai repeta. Numai bine...