vineri, 28 mai 2010

Miss you like hell..............

In seara asta am plans, plang si acum, de fapt. Si nu mi-e rusine sa o spun. Plang de vreo doua ore si ceva. Nu ma pot opri. Plang pentru ca imi lipseste al naibii de mult, pentru ca nu am nici o siguranta, plang pentru ca urasc faptul ca locuieste in Resita si nu in Constanta, plang pentru ca sunt sanse sa nu avem un viitor impreuna, plang pentru ca as da orice sa fiu in bratele lui, plang pentru ca mi-e dor sa-l vad, sa-l stiu langa mine, sa-i simt prezenta, sa ma simt in siguranta langa el. Plang pentru ca oamenii ca el sunt rari si nu vreau sa-l pierd. Plang pentru ca incet, incet incearca sa ma obisnuiasca cu ideea faptului ca relatia nu va mai fi atat de puternica atunci cand va pleca in Germania. Plang pentru ca  mi-e teama pentru echilibrul meu interior, plang pentru incertitudinea zilei de maine, plang pentru viata mea interioara, plang din cauza vietii asteia care imi daruieste un om extraordinar si apoi mi-l ia, incetul cu incetul. In seara asta mi-a zis ca voi mai intalni si altii, poate mai buni decat el. Posibil, dar ca el nu voi mai gasi. Un om care sa aprecieze ce am in suflet, sa ma inteleaga asa cum a facut-o el si sa aiba atata grija de mine.......Nu, nu ne-am despartit, dar la cat de relativ e totul.....Si stii ce e cel mai trist? Ca nu-mi doresc sa-l pierd vreodata.......Plang pentru ca viata asta e ironica. Toate persoanele pe care le-am placut, nu m-au vrut. Toti cei care m-au placut, nu i-am vrut eu; nu mi-au placut mie. Cu el pot spune ca am avut noroc. Plang pentru tot ce mi se intampla acum. Plang pentru ca imi lipseste enorm, pentru ca am devenit dependenta de afectiunea lui, plang pentru ca nu stiu daca il voi mai vedea pana cand va pleca in Germania, plang pentru ca mi-e dor de sarutul si mangaierea lui. Plang pentru ca imi este si imi va fi dor de el.

6 comentarii:

Interzisa. spunea...

Imi pare rau ca nu poti fi langa el. E aiurea cateodata destinul acesta. Dar toate isi au rostul lor, nu crezi? Toate se intampla cu un scop. Eu spre ex cand simt ca nu mai pot, ma incarc cu ganduri pozitive si zic "Nu renuntz asa usor, si sa stiu ca maine mor " :)

silvia spunea...

Poate ca a trebuit sa trec prin experienta asta pentru a ma maturiza.....Habar nu am :) Toate au un rost, un scop....Sper ca peste timp sa realizez complet scopul destinului astuia si sa pot zambi :)

Joker spunea...

"Toate persoanele pe care le-am placut, nu m-au vrut. Toti cei care m-au placut, nu i-am vrut eu; nu mi-au placut mie."
Copilu'
Pai asta e principala Lege Nescrisa a vietii!
Uite-te la mine dupa 650 de ani am gasit..acelasi lucru!
E IUBIREA intrupata, ANDRADA. Plang si am plans constient!!!!
ca nu va fi, ca nu se va mai poate naste.. mai mare decat Ea in Romania.
Nu are cum sa mai apara cineva..dar uite imi duc viata inainte Iubind(f.bine)
.......
Si fara sa ma gandesc ca Ea Exista acum ...tocmai in Simleu Silvaniei si are 17 ani!!!!!!!!!!!!!!!

silvia spunea...

Si eu imi duc viata, asa cum sunt acum, desi sunt constienta ca exista mici sanse sa mai intalnesc IUBIREA SUPREMA. Am intalnit-o, nu in omul asta, ci in altcineva, dar iubirile astea sunt imposibile. Cu toate astea, sper ca intr-o zi, sa se manifeste asa cum ne-am fi dorit cu adevarat.

ps.: cred ca o sa incep sa urasc legile astea nescrise:P

Joker spunea...

Bine zis de a uri legile nescrise..
Pentru asta Silvia iti trebuie o judicioasa auto-educatie...dar si de a scapa de acest rol blestemat cumva al femeii,interiorizat,inferior dar superior barbatului..si atat!
Lern.
Ps Uite ai la mine o mostra

silvia spunea...

Mi-a placut partea cu superior barbatului :) O sa tin cont de asta :)