marți, 8 decembrie 2009

Poate un nou inceput

M-am jucat pe tagged, l-am vazut, mi-a placut, l-am bagat in lista de prieteni......Dar mi-am zis ca arata prea bine si nu e pentru mine.....Eu nu sunt perfecta; ceva kile in plus si mici probleme cu tenul.......A doua zi, mi-a dat mesaj cu id-ul lui. Exact cel la care credeam ca nu am nici o sansa......Acum 2 seri am vorbit pentru prima data. Initial, eram sa incepem totul cu stangul. Apoi, dupa jumatate de ora si-a dat seama ca sunt o "fata de gasca" si am continuat sa vorbim pana la 2:30 a.m. De la 11:12 pm, incepand. Am avut o conversatie nebuna, l-am facut sa rada mai tot timpul, mi-a dat web-ul din proprie initiativa :) E chiar dulce la cei 25 de anisori ai lui :D La un moment dat, m-a intrebat daca am prieten si i-am spus ca am, doar ca este la 800 de km distanta de mine..........N-am putut sa-l mint, nu-mi sta in caracter :) Discutia devenea tot mai intima, ne-am facut confesiuni unul altuia, mi-a spus ca a iubit, ca a luat teapa si si-a jurat ca nu va mai iubi vreodata. Eu i-am povestit "istoria" mea si mi-a marturisit ca e o persoana sufletista si l-am intristat destul de rau cu povestile mele. Am vorbit multe, au fost 3 ocazii in kre puteam sa accept invitatia lui subtila sa ne vedem, insa eram prea obosita ca sa-mi dau seama de sensul cuvintelor lui :) Chiar mi-a placut tipul; mi-a spus ca mai vorbim, ca sunt funny, interesanta si de gasca. E un tip direct, care stie ce vrea, un pic dur, chiar el a spus asta si nu ma deranjeaza :) I-a facut placere sa ma cunoasca; si mie la fel. Oare va mai aparea pe mess si vom mai vorbi? Voi mai primi vreo invitatie? Eu as da orice sa fie asa.....E greu sa renunt la cel din Resita, insa el e mai aproape si poate ca exista ceva sanse cu el. Se vede ca e un om bun si sincer; fara masti si fite. Am nevoie de niste sfaturi.

5 comentarii:

andrar spunea...

si eu am o intrebare.de ce nu?si tu ai zis...e aproape...nu stii d eunde sare iepurele ;) eu zic sa accepti..eu pe cel de acum l'am pe net...din plictiseala am inceput sa vb cu el si acum sunt happy ;)

silvia spunea...

tot de pe net am dat si eu de el :) ai dreptate, nu trebuie sa raman "blocata" in ceva la distanta, trebuie sa-mi traiesc viata :D tot din plictiseala am vb si eu, era pe mess si dk tot nu intra el pe mine, am intrat eu pe el si bine am facut, pana acum :) naspa e ca de acum doua zile, nu am mai vb deloc.....n-a mai intrat sau n-am coincis....sa-i las nr de tel offline, mi se pare deja prea mult, s-a gandi omul ca sunt disperata si mai bine, nu. Doamne Ajuta sa fiu si eu fericita cu el :) Chiar mi-a spus o prietena: "daca trece de partea cu kilele tale in plus, o sa fii f happy cu el pt k se vede pe chipul lui ca este un om bun". Si chiar are dreptate; chiar el mi-a spus la un moment dat ca suntem pe aceeasi lungime de unda :) Multumesc mult pentru sfat, m-ai facut sa merg inainte :* As da orice sa fim impreuna intr-o zi :)

andrar spunea...

npc dar nu eu te'am facut sa mergi mai departe...tu esti aceea ;)

Victima a lui Ivan cel Groaznic spunea...

Avand in vedere ca eu sunt numai masti si fite, se pare ca nu sunt tocmai in masura sa dau sfaturi :)

Mult noroc in dragostea la distanta. In cazul meu n-a prea functionat.

silvia spunea...

Sa stii ca am invatat un singur lucru de la un tip care s-a transformat intre timp, intr-un om cu masti si fite; acela de a fi diplomata si a sti cum sa intru pe sub pielea celor din jur. Am fost prieteni, candva....Acum,mai vorbim, destul de rar....Eu am ramas aceeasi, el s-a schimbat si a aruncat cu noroi in mine :) Asa ca, e posibil sa fii in masura a da sfaturi :) Cine stie, poate chiar ma ajuta :) Multumesc, sa fie :) Pana acum au trecut aproape 12 luni si ne este bine, dar greu :)