vineri, 7 noiembrie 2008

Puppy

Azi-dimineata m-am trezit cu o minune in casa: un puiut de catel, rottweiler, de o luna de zile, ce tremura din cap pana in picioare. A gasit-o sora mea pe strada, langa roata unei masini, plangea de zor. I s-a facut mila de ea si a luat-o acasa. E o dulceata :X Se pare ca cineva a avut grija de ea si apoi a lasat-o pe strada; e curata, fara purici, arata bine si e ffffffff jucausa. Eu as da orice sa o pastrez, dar un rottweiler la bloc e destul de dificil de crescut. Plus, ca eu am deja o pereche de perusi si o zebra australiana. Acum, incerc sa o dau cuiva care are curte :) Pana atunci, o tin eu :D

http://i37.tinypic.com/16iz2a8.jpg

http://i37.tinypic.com/2j5mfcy.jpg


http://i36.tinypic.com/2cnbexh.jpg

http://i37.tinypic.com/2r7r8dw.jpg

http://i35.tinypic.com/n6yhzb.jpg

http://i36.tinypic.com/2vi04z4.jpg

6 comentarii:

Unknown spunea...

Ce scump e!! Imi imaginez ce greu trebuie sa iti fie sa te desparti de el! :(

silvia spunea...

patience- sincer, imi este foarte greu , maine dimineata va fi ultima oara cand o vad......mi se rupe sufletul, dar nu am incotro :)

Dadalica Denis Bogdan spunea...

Pana la urma de ce tremura catelusul? Si eu am un urias exact ca al tau. A avut ceva viermisori la burtica.. si inca mai are. Doctorii zic ca ar fi lipsa de calciu. Mi se rupe inima cand il vad cum tremura. Vrea sa se joace, si nu poate din cauza tremuratului.

silvia spunea...

Denis-Se pare ca ii era frig si era speriata. Acum e bine, undeva la curte, se joaca :) s-a facut mare.

Dadalica Denis Bogdan spunea...

Hehe.... Ce frumosi sunt si ei si noi pe langa ei, cand ii stim bine si sanatosi. Al meu a avut lipsa de calciu si vitamine. Tremuratul aparea dupa efort. Acum e un mic urias. Alearga continuu si musca tot ce prinde... mai ales papuci si pantaloni. Numai bine.

silvia spunea...

Lipsa de calciu am avut eu in sesiune :)) :P Ea avea o "problema" cu sosetele mele in dungi. Alerga toata ziua dupa ele.....Si ii mai placea sa-si intinda gherutele in covorul din sufragerie. Si statea cu mine in pat, foarte cuminte, uitandu-se la laptop, cum scriu de zor pe net. Se lupta cu ursul meu de plus, de 2 ori mai mare ca ea si daca nu reusea sa-l smotoceasca bine, se enerva si incepea sa latre la el :)) O seara frumoasa si tie. Multumesc pentru mesaje :)