duminică, 2 noiembrie 2008

Poate e doar un gand ratacit, insa.........

Orice sfarsit e un nou inceput; daca ieri lacrimile iti crestau sufletul, azi, priveste florile, animalele, Cerul si vei observa cum toate iti zambesc! Lasa in urma tristetea, ranile de iubire, rautatea, invidia oamenilor, totul! Uita momentele in care plangeai pentru el sau pentru ea, in care simteai ca inima ti se sparge in mii de cioburi negre si ca nimic nu va mai fi la fel……Clipele de nostalgie, dor, teama, neputinta, izolare, privirea inecata in lacrimi! Gata! S-a terminat!
De azi, vei incepe o noua viata, nu mai privi in trecut! Nu are sens; daca experientele anterioare te-au ajutat sa privesti viata cu alti ochi, inseamna ca ai iubit cu adevarat. Insa, vine o vreme cand trebuie sa te detasezi de tot ce ti s-a intamplat pana acum, sa iei cu tine doar sfaturile persoanelor la care ai tinut intr-adevar si sa pornesti, impreuna cu propriile forte pe un drum nou, necunoscut, dar plin de surprize placute!
Daca nu ma crezi pe cuvant ca viata ti se va schimba, atunci aplica legile atractiei: atunci cand gandesti pozitiv, lucrurile pot lua o intorsatura favorabila! Pare un cliseu, dar experimenteaza asta si apoi, spune-mi daca m-am inselat!
Lucrurile simple sunt cele mai placute, de ce sa te complici sau te framanti, cand te poti bucura de viata doar zambind persoanei de langa tine?
Asa ca, zambiti cand sufletul va plange, iubiti cand va simtiti parasiti de toti si daruiti tot ce aveti atunci cand cineva apare in calea voastra, cu lacrimi in ochi.
Si sa nu uiti niciodata un lucru: FIECARE DIN NOI ARE UN INGER PAZITOR, CINEVA ACOLO SUS ARE GRIJA DE NOI IAR LUCRURILE BUNE NI SE INTAMPLA ATUNCI CAND NE ASTEPTAM MAI PUTIN!

ZAMBESTE! UN ZAMBET SPUNE MAI MULT DECAT 1000 DE CUVINTE
!

4 comentarii:

Unknown spunea...

"atunci cand gandesti pozitiv, lucrurile pot lua o intorsatura favorabila!" - THE SECRET

A dreptate, e mare lucru sa iti pastrezi optimismul indiferent de situatia, sa inveti cate ceva din fiecare experienta si sa incerci sa te bucuri, sa intelegi ca fiecare lucru care ti se intampla contribuie la formarea ta.. ca om.

andrar spunea...

ms....ma bucur ca macar asa putin te regasesti in ea....e o poveste banala care mi s'a intamplat mie...o fata la fel de banala....asa e referitor la faza cu nodul....nu mai e cum era la inceput,dar e bine si asa decat deloc....nu ma vedeam traind fara ca el sa existe in viata mea.....e o persoana draga...poate mult prea draga....o persoana pt care era,sunt si voi fi in stare sa fac orice....a insemnat mult si inca inseamna....si'a pus amprenta poate prea mult asupra mea....:*

andrar spunea...

am invatat enorm de multe de la el...desi e de varsta mea....m'a invatat sa nu plang...ca nu e nimeni destul de bun pentru a varsa lacrimi....m'a invatat sa nu'mi fie rusine de faptele pe care le fac...sa nu regret nimic....sa nu regret o noapte langa cineva....o aventura....sa iau ce e mai bun din ea...si sa trec peste....

andrar spunea...

da....seamana....ma bucur sa vad ca mai sunt persoane care au trait lucruri similare cu ale mele....ca gandesc la fel ca mine sau ca au conceptii asemanatoare cu ale mele....