sâmbătă, 12 noiembrie 2011

1 noiembrie 2011

A trecut un an de cand ne-am despartit......Foarte multe schimbari s-au produs anul asta....Am luat licenta cu bine, am cunoscut oameni noi, am un grup de prieteni, fara de care nu m-as vedea o viata intreaga, de acum incolo, am cunoscut un om absolut adorabil acum o luna si un pic. Toate lucrurile bune si frumoase, s-au asternut in viata mea, atunci cand a trebuit; nici mai devreme si nici mai tarziu :) Bineinteles ca amandoi ne-am schimbat destul de mult. Nu stiu despre tine, dar eu, cu siguranta ca nu mai sunt copilul naiv de acum doi ani, care credea totul si pe care il puteai minti frumos la orice ora din zi si din noapte :) Si, stii, poate ca lucrurile ar fi ramas la fel  de frumoase si dragute intre noi, daca tu nu ai  fi spus acele lucruri despre mine, pe la spatele meu.....Ce? Credeai ca nu o sa aflu niciodata despre ele? Hmmmm........Te inseli amarnic.....Ai uitat ca eu, intotdeauna aflu ce se intampla? Intr-un fel sau un altul? :) De atunci, tu esti alt om in ochii mei. Si, DA, ai decazut destul de mult. Acum, roata se intoarce in favoarea mea. Nu ma bucur, dar stiu ca tu suferi in momentul asta. Efectul de bumerang, nu? M-ai facut sa sufar candva, ai aruncat in mine cu vorbe grele si urate.....Si, ia ghici cine plange acum.....Eu sau tu? Cu siguranta, tu. Eu nu meritam acele vorbe, dar ele au fost spuse, in final. A fost greseala ta si va trebui sa-ti asumi vina asta toata viata :) Si, culmea, ca tot tu m-ai cautat si acum doua saptamani, si acum o luna :) Nu eu, in nici un caz persoana mea :) Ce vrei de la mine, nu ma mai intereseaza :) Doar ca, pentru simplul fapt ca ai facut parte din viata timp de aproape doi ani si pentru ca am tinut candva la tine si lucrurile au fost bune si frumoase, am decis sa mentinem o relatie civilizata, de amicitie si bun simt, intre noi. Doar pentru ca doi ani de zile ai fost parte din viata mea iar lucrul asta nu se poate uita asa usor si nici nu ne putem sterge trecutul cu buretele.  Dar sa stii ca eu sunt bine si imi traiesc mai departe, fericirea si iubirea alaturi de un om minunat, un om pe care l-am cautat si l-am gasit destul de greu; o persoana asa cum mi-am dorit mereu: iubitoare, atenta la tot ce fac si care stie sa-mi aprecieze cu adevarat, fiecare gest micut facut pentru el :) Da, acum pot sa spun ca m-am vindecat complet de rana pe care tu mi-ai crestat-o, candva, in inima.

2 comentarii:

alex spunea...

Vorbesti cumva despre aceeasi persoana din 12 aprilie 2009 ? Eu am ajuns cumva pe blogul tau direct pe pagina cu postul din 2009 cand spuneai ca te ai despartit in sfarsit ca nu mai rezistai. si vroiam sa stiu si eu cauzele :d

silvia spunea...

Dap, Alex......E aceeasi persoana :) Daca o sa-mi citesti postarile, vei vedea ca lucrurile s-au cam schimbat de atunci, dar, in final, tot s-a ajuns la o despartire definitiva. Cauzele se gasesc tot in postarile mele, in general :D Sper ca nu-ti dau prea mult de "munca" :P Nu de alta, dar povestea continua pana undeva, anul trecut :P In principiu, distanta a fost cauza si.......multe altele (vei gasi detaliile respective in postarile mele :D).