luni, 5 septembrie 2011

Un an

5 septembrie 2010. O zi obisnuita pentru majoritatea oamenilor, o zi speciala pentru mine :) O zi ce nu o voi uita niciodata.......Nu vreau sa credeti ca m-am intristat sau plang, privind in urma :) Nu, in nici un caz.......Chiar ma bucur. A fost ziua in care ai facut cunostinta cu mica mea lume, cu acel coltisor in care ma retrag cand vreau sa visez si sa-mi gasesc pacea interioara :) S-a implinit un an de atunci, un an de cand nu te-am mai vazut, un an de cand nu ti-am mai simtit mirosul si nu te-am mai vazut zambind :) Stii, eu nu te urasc, nici nu te mai iubesc. Mi-ai ramas......cel mult........drag si atat. Tin minte si acum cat de tare imi batea inima cand ti-am intalnit iar privirea si m-ai luat in brate.......A fost frumos.......Da, ai fost cea mai mare bucurie a mea din acel an, o recunosc. Au trecut multe clipe de atunci, a trecut exact un an iar noi........noi ne-am schimbat. Am crescut fiecare in lumea lui :) Poate ca m-au ranit multe vorbe de atunci, poate ca am plans de multe ori si tu nu ai stiut, insa, un lucru nu voi uita niciodata : a fost candva o zi de 5 septembrie 2010 :) 
4 comentarii:

Fotograf Georgi spunea...

Sa nu uiti niciodata zilele semnificative din viata ta. Lucrurile se schimba cu timpul,dar amintirile sunt cele care iti construiesc prezentul.

silvia spunea...

Mi-au dat lacrimile........Offff, cata dreptate ai......Multumesc frumos pentru vorbele tale frumoase si pentru sfat. Chiar imi place si promit sa-l tin minte :) Zilele semnificative? Asta, niciodata :) :D

Zadkielix spunea...

Lucrurile deosebite se memoreaza foarte usor si raman poate, pentru totdeauna!
:)

silvia spunea...

Hmmmm......Dap, ai dreptate :) Hai sa spunem ca......a fost altceva la acel moment :) >:D<