joi, 2 iunie 2011

Inapoi

Nu, inapoi nu ma intorc. Orice s-ar intampla, pentru mine viata merge inainte. Acum si intotdeauna. Imi pare rau daca te simti singur, dar mai tii minte cine a vrut sa fim doar prieteni? Si nu arunca vina pe mine acum. Nu am luat eu decizia asta. Vrei sa pastram legatura in continuare? N-am nici o problema, dar sunt eu cea care de data asta spune ca nu se mai intoarce inapoi si da mai departe pagina vietii si isi vede doar de persoana ei si de oamenii dragi din jur. Normal ca mi-ai ramas drag, insa......Nu :) De ce? Pentru ca mi-a fost destul de greu sa ies din cercul asta vicios si nu mai vreau sa intru iar, sa ma arunc cu capul inainte. De data asta, am crescut, am invatat, am varsat destule lacrimi si acum este timpul meu sa zambesc, sa ma inconjor de persoanele pe care le iubesc, sa ma bucur alaturi de ele in fiecare moment si sa aleg atat cu mintea cat si cu sufletul :) Un pic socant pentru tine? Hmmm.......Poate......Dar nu uita ca nu mai sunt copilul naiv de la 19 ani, pe care il puteai necaji cum aveai tu chef si caruia ii tineai morala cam pentru orice si pretindeai ca il cunosti atat de bine. Au trecut vremurile alea. Acum mai am putin si pornesc pe un alt drum, cu oameni noi in jurul meu; persoane ce mi-au devenit foarte dragi si la care nu as renunta in veci. Nici macar daca m-ai implora tu, in genunchi sa o fac :) Copilul de atunci a crescut in timpul asta si nu mai da inapoi paginile vietii sale :) Viata este facuta pentru a merge inainte, nu a privi in trecut. Nimic nu este intamplator iar eu voi lasa destinul sa faca cele mai bune alegeri pentru mine :) Maktub!

8 comentarii:

andrar spunea...

viata nu trebuie niciodata traita privind in trecut....dar uneori mai e bine sa mai arunci o privire prin el...sa'ti aduci aminte de momenetele frumoase....de ceea ce te'a fct fericita ....la un moment dat

si ca sa'ti rasp la comm...da,sunt bine...mi'a raspuns la cateva intrebari..nu la toate...dar oricum nu mai conteaza...

Anonim spunea...

Și uite cum ai ajuns să gândești ca mine. Nu e rău să alegi și cu mintea decât mereu cu sufletul :D

silvia spunea...

Andra-cam asa e....incerc sa pastrez mereu in minte doar momentele frumoase petrecute cu cineva.....

ma bucur ca esti mai bine :* >:D<

Cristi- acum imi dau seama ca ai dreptate :D si, da, uneori nu e rau, insa.......depinde totusi de situatie :D

Ivan cel Groaznic spunea...

"Si oricine merita o a doua sansa..."
Eu m-am cam saturat de chestia asta. Inteleg conceptul de a ierta, de a compatimi, bla, bla, bla... si il aplic cand e cazul. Dar nu vad niciun motiv pentru care sa acord a doua sansa cuiva ce m-a ranit constient. Mi se pare un act pur de masochism si totodata e si nedrept fata de mine. Daca ai facut o decizie, trebuia sa fii constient de cand ai gandit-o ca va trebui sa traiesti cu ea. Pentru ce sa iert? Ca sa arat cat de slab sunt si sa uit cat am suferit? Sa-ti acord tie puterea? Nu.
Asa nu merge.
Nu ne leaga nimeni unul de celalalt. Avem dreptul la libertate si mai ales la fericire. Si fericirea n-o vom gasi in cicatrici si dureri de altadata.

Timpul curge inainte, nu inapoi. Asa si viata.

andrar spunea...

am o mica problema cu autentificare :))) asa ca'ti rasp aici :))

dupa parerea mea nu mai conteaza povestea cu el...tb s'o uit...frumos gestul fostei lui iubite dar nu ma face sa dau inapoi...de ce/pt ca eu consider ca s'a terminat...pt ca am gasit pe cineva,aici in orasul nostru...pt ca acum are cine sa ma tina in brate si sa'mi spuna ca totul va fi bine...pt ca acum are de ce sa'mi tresare inima ....:)

silvia spunea...

Ivan-O a doua sansa? Nu, acum nu. In nici un caz :) Sunt de acord cu ce ai zis tu, mergem inainte si nu dam inapoi. Amintirile sunt poate singurele lucruri ce te mai pot lega de un om, uneori :)

Suflet de curva spunea...

Nu mai esti copilul naiv din trecut, si totusi...in fata lui....

silvia spunea...

Da, in fata lui inca mai sunt,uneori....:)