duminică, 14 noiembrie 2010

Sunt umana

Incerc sa ma tin tare in fata tuturor, sa zambesc, sa rad, sa nu se vada lupta data in sufletul meu. Zilele astea au fost foarte stresante, de fapt, toata perioada asta este asa si probabil ca intregul an universitar se va desfasura in ritmul asta. De vreo doua zile iti simt lipsa; aseara mi-a fost un dor ingrozitor de tine. Mi-ar fi placut sa te sun ca inainte, sa-ti spun toate grijile ce ma apasa. As fi dat orice sa te aud spunandu-mi iar "Puiut, stai lini, ca se vor rezolva toate, va fi bine, vei vedea. Nu te mai enerva si stresa pentru niste prostioare. Asta este nimic pe langa ce ne asteapta in viata. Hai, calmeaza-te, linistiteste-te, va fi bine. You know I'm next to you? Haide, stai calma, le vei rezolva pe toate. Nu face bine la sanatate sa te enervezi, si mai ales in situatia ta. Gandeste-te la sanatatea ta si apoi la prostioarele alea si nu te mai enerva ca nu-ti face bine." Cam asa imi spuneai de fiecare data cand te sunam si simteam ca nu mai pot merge inainte. Iar tu stiai mereu cum sa faci pentru a-mi ridica moralul, la sfarsitul conversatiei avand deja un zambet pe chip. Imi spuneai ca ma iei in brate sau imi dadeai un kiss doar pentru a ma linisti eu sau imi ziceai ca ma intelegi, ca ai trecut si tu prin asa ceva si stii cum e, dar trebuie sa ma gandesc in primul rand la sanatatea mea. De toate astea am avut nevoie aseara....Dar stiu ca lucrurile respective nu le voi mai auzi niciodata spuse in aceeasi maniera de tine. Probabil vor fi pe un ton ceva mai rece, distant si imi vei spune direct pe nume. Au existat altii ce m-au linistit si incurajat aseara, insa cuvintele lor nu mi-au atins nici macar cea mai indepartata coarda a sufletului meu. Au fost doar simple vorbe pentru mine, chiar daca stiu ca au spus totul din suflet si ar fi dat orice sa ma faca sa ma simt mai bine. Doar ca.........ei nu stiu cat de mult imi lipsesti in perioada asta......

8 comentarii:

Ruxi spunea...

El iti citeste blogul?

silvia spunea...

Ruxi-Nu :) Sau cel putin nu mi-a pomenit niciodata ca a dat de un blog de genul asta. Ii zisesem eu la un moment dat ca am un blog si mai citesc si alte bloguri, dar nu mi-a cerut vreodata adresa blogului meu. Aveam la un moment dat pe hi5 linkul spre blogul meu si stiu ca il aveam si pe el la prieteni. Apoi, am sters linkul respectiv. Nu stiu daca a fost curios sa-mi citeasca vreodata blogul. La cate am scris aici, uneori, ar fi trebuit sa aibe o reactie daca l-ar fi citit,nu? De ce ma intrebi daca il citeste?:)

Ruxi spunea...

Tocmai d`asta. Ca trebuia sa aiba vreo reactie,ceva,orice. Al meu il citeste. Si intotdeauna cand nu ne vbeam scriam ceva pe blog in asa fel incat sa se simta si sa`mi dea un semn.

silvia spunea...

Ruxi, crezi ca ar trebui sa-l citeasca sau ar fi mai bine sa faca asta acum?

Ruxi spunea...

Nu stiu ce sa zic. Ai pus foarte mult suflet in ce ai scris,practic ti`ai deschis sufletul si tot ce`ai scris e numai despre el. Mi`e teama sa nu se creada mult prea important apoi,stii cum sunt barbatii in general. Tu il cunosti cel mai bine desi cred ca acum nici tu nu mai stii daca il cunosti sau nu.

silvia spunea...

Cam asa e, Ruxi :) Nici eu nu cred ca il mai cunosc in momentul de fata, insa am doar certitudinea ca voi ramane mereu in sufletul lui :) Totusi, cred ca cel mai bun prieten al lui il cunoaste mai bine decat mine......

Ruxi spunea...

Si ce treaba are cel mai bun prieten al lui cu relatia voastra?
Normal ca vei ramane mereu in sufletul lui,au fost 2 ani si nu`i poti uita usor,n`are cum sa uite

silvia spunea...

N-are nici o treaba, omul e chiar foarte ok, dar il cunoaste de mai mult timp decat mine, de asta am zis de el:)