marți, 9 noiembrie 2010

Punct si de la capat

Oooook, s-a cam asternut linistea pe aici, de cand nu am mai scris....Pai, ce as putea spune in momentul asta? Sunt mai bine, in mod clar si vizibil......Inca ma mai chinuie amintirile cu el, e normal, au trecut doar 8 zile de atunci.....Daaaar, noroc cu fetele mele, cu oamenii dragi ce au dat tot ce au avut mai bun din ei si m-au facut sa trec mai usor peste primele zile (si unele destul de critice, din punctul meu de vedere) de dupa despartire :) Am iesit, am cunoscut oameni noi, locuri noi, am ras si m-am bucurat de viata din tot sufletul. Destinul mi-a scos in cale persoane ce ma pot duce aproape de altele, la care nu credeam ca voi mai avea vreodata acces. Lumea este atat de mica.......In fiecare zi descopar noi si noi cunostinte.....Ma simt bine, incep sa-mi recapat energia pierduta in tot timpul asta. Sunt libera iar si sentimentul asta ma umple de liniste......Exista si o mica agitatie interioara, dar incerc sa fac abstractie de ea :) Va veni si vremea mea mai repede decat ma astept :)

14 comentarii:

andrar spunea...

auzi....daca vrei putem vb pe mess....dk esti de acord da un comm ceva :P

Andra spunea...

Toate trec.. >:D<

Ruxandra spunea...

E bine ca ai avut puterea sa o iei de la capat atat de repede. Mie mi`au trebuit 7 luni sa imi revin complet,apoi l`am revazut si am luat`o de la capat. Bucura`te de viata si fa tot ce n`ai putut sa faci pana acum:*

andrar spunea...

andra.ranya vbm :*

silvia spunea...

addiction-cam asa o sa fac! thx :*

Andra-asa e, o sa-mi treaca de tot curand >:D<

Ruxandra-Normal ca inca ma mai chinuie putin amintirea lui, trebuie sa am puterea sa o iau de la capat, am o licenta de sustinut si multe alte lucruri de facut :) Nu pot ramane prinsa in trecut :) Meritul este si al vostru, celor de pe blog, care m-ati sustinut si mi-ati fost aproape, dar si al celor dragi, care m-au scos din casa cat au putut de des si nu mi-au amintit de el, ci doar m-au facut sa rad si sa-mi vad de viata mea :)

Ruxandra spunea...

sper doar ca atunci cand il vei vedea sa fii intr`adevar bine si sa fii capabila sa iei o decizie care iti poate schimba viata. Ramai cu picioarele pe pamant orice s`ar intampla. Te`a cautat de cand v`ati despartit? Ati vbit,ai aflat ceva de el?

silvia spunea...

Ruxi-Nu, n-am mai vorbit :) I-am dat eu un mesaj saptamana trecuta, cand o visasem naspa pe sotia celui mai bun prieten al lui (am vise premonitorii uneori si am visat-o imbracata in rochie de mireasa iar fata s-a maritat deja, in octombrie si nu e bine), nici un raspuns......dupa 2 zile mi-am amintit ca am niste poze de-ale mele in camera lui foto, ii dau mesaj si il rog frumos sa mi le trimita si ii multumesc anticipat. Nici un semn pana la ora asta. Probabil ca ar trebui sa fiu happy daca isi va aminti sa ma sune de ziua mea. Oricum, de pozele alea tot fac eu rost, nu conteaza cum. E dreptul meu si in plus, sunt ale mele. Daca le-a sters, e un nesimtit si nu-mi va fi rusine sa-i spun asta in fata, atunci cand va veni momentul.Eu incerc sa ma concentrez acum pe licenta, lucruri legate de scoala si prieteni. El poate astepta cat vrea, sa ma caute cand isi va aminti ca mai traiesc si eu :)Eu cred ca voi fi ok pana ne vom vedea, daca ne vom mai vedea vreodata....El nu stiu cum va reactiona :) Oricum, eu incep sa-mi revin, incet incet. Nu e usor, dar e benefic.....

Anonim spunea...

Viața nu te așteaptă să te refaci și e păcat de timpul care se scurge. Spune-ți că nu ești nici prima nici ultima care a cunoscut gustul eșecului.

silvia spunea...

creve-thx :*

Ruxi spunea...

Daca vrei sa va revedeti vreodata,trebuie doar sa crezi:* stai linistita ca Dumnezeu le aranjeaza pe toate cat sa ne fie bine tuturor:*
Nu inteleg de ce n`are nici macar bunul simt sa`ti raspunda la un simplu mesaj,dar fiecare face ce considera de cuvinta
Concentreaza pe treburile tale si pe persoanele care te apreciaza cu adevarat

silvia spunea...

Ruxi-Nu stiu ce vreau acum....In mod sigur imi va fi la un moment dor de el mai mult decat simt eu in clipele astea si imi voi dori sa-l vad. Singurul lucru bun e faptul ca nu mi-a pierit de tot cheful de viata :)

silvia spunea...

Ruxi-In momentul asta, nu prea mai stau sa-mi bat capul cu detalii de raspuns sau nu la mesaje, telefoane, etc......Ar fi fost frumos sa-mi raspunda, insa nu mai am de ce sa pretind prea mult lucrul asta din moment ce el singur a hotarat sa fie distant si nu eu. Culmea ironiei este ca tot el a insistat sa ramanem prieteni si sa mai vorbim.....Tot ce sper e sa iasa mai repede soarele pe strada mea:)

Ruxi spunea...

Va iesi,trebuie doar sa crezi:* Si lasa`l in pace. Nu`i mai da niciun mesaj,absolut nimic. Daca vrea,stie cum sa dea de tine:*

silvia spunea...

Ruxi-Asa e >:D< :*