joi, 22 iulie 2010

IUBEEEEEEESC!!!!

Chiar daca e vorba de aceeasi persoana si am mai repetat lucrul acesta, nu ma pot abtine sa nu o afirm inca o data. Am fost atat de trista azi, nu eram in apele mele, nu am fost eu pana acum o ora. Simteam nevoia sa vorbesc cu el, sa-l stiu langa mine. Nu a mai fost nevoie. M-a sunat exact cand ma simteam ingrozitor de singura si pustie. Ca si cum ar fi stiut ca nu sunt in regula, ca am nevoie de el, de vocea lui, de tot ce inseamna spiritul lui si dragostea ce mi-o poarta. Am pierdut sirul dovezilor in care am realizat ca suntem telepatici, in ciuda distantei (din punct de vedere geografic). Cum mi s-a zis la un moment dat "voi sunteti mai mult decat prieteni si mai putin decat iubiti". Si exact asta suntem. Ce nebunie, nu? In ciuda tuturor, sunt fericita si in mod sigur voi adormi cu zambetul pe buze. Nu am cum sa o neg. Il iubesc. Este un om incredibil de dulce.......Ah......Iubirea........

4 comentarii:

Andra spunea...

"mai mult decat prieteni si mai putin decat iubiti" Stii cand devine grea situatia? Cand va trebui sa renunti la una din ele fara sa o pierzi pe cealalta.
Nu stiu daca are sens ce zic.. dar are pentru mine. :)

silvia spunea...

Offff........S-ar putea sa inceapa sa capete sens in curand :(( Si nu vreau....

Joker spunea...

Apropo de ce..am iubi barbatii:)

O sa mai dureze ceva timp pana o sa apara intrebarea -De ce iubim barbatul! Pana atunci, ne delectam/va delectati cu raspunsuri...ce vin in intampniarea dorintelor, de tot felul. Natura..a fost generoasa cu femeia, iar in ultimul timp e zgarcita rau cu ...conditiile optime:)
Dar..
Ne am invatat sa traim in VREMURI DE CRIZA.
Cei mai multi(Multe)au pretentia(Iluzia) ca.."traiesc".

silvia spunea...

Si totusi, trairea e perceputa diferit de fiecare din noi :)