luni, 22 martie 2010

Primavara incepe cu el

Si orice alt anotimp. Si vara, si toamna,si iarna si iar primavara. Incepe cu un suflet de om, cu un zambet, cu o speranta, cu fericirea de a gasi omul pe care l-ai cautat timp de 20 de ani (bine, 19 ani si un pic, de fapt:P ) . Nu stiu ce e cu mine, probabil ca realizez starea mea de amorezare pentru a nu stiu cata oara si inca nu-mi vine sa cred ca mi se intampla mie. Iar :)) Si ca totul este bine si mergem inainte, dupa un an, trei luni si 3 saptamani; timp in care am apucat sa ne vedem doar o singura data face to face. In rest, pe mess, telefoane, web, etc. Toti erau pesisimisti, nimeni nu ne acorda vreo sansa dar viata nu este asa cum vor cei din jur; este asa cum vrea Dumnezeu si se pare ca eu sunt norocoasa, cel putin pana acum :) Am gasit ce am cautat si vreau sa ramana asa mereu. Vorbeam intr-o seara si el imi zicea "Eh, la 27 de ani, o sa ai o casa, o masa, copii......" la care eu"Eh, mai vad la ultima parte" iar el "Stai asa, cum adica?!" pe un ton oarecum surprins si deranjat de afirmatia mea. I-am explicat ca in momentul de fata, astea mi se par SF-uri, am doar 20 de ani si mai este pana atunci, nu pot concepe acum lucrurile astea. Raspunsul lui a fost "Puiut, dar astea sunt lucruri din viata, nu doar povesti. Asta este viata si cursul vietii." Si a inceput sa rada. Si da, are dreptate. Hmmmm........cred ca s-a dat de gol aici :P Si tocmai de asta e adorabil. Si primavara va incepe mereu cu el.

15 comentarii:

Interzisa. spunea...

Se vede ca il iubesti...:) Frumoasa e iubirea, nu?

silvia spunea...

Dap, il iubesc:) Il iubesc cu tot ce inseamna el, chiar daca uneori apar norii deasupra noastra:) Iubirea e frumoasa, dar si complicata:P

Interzisa. spunea...

Iubirea e simpla , Silvia, si e frumoasa tocmai prin simplitatea ei. Insa noi, fetele in general, ne complicam existenta cu ganduri, idei, nesiguranta, preocupari si alte cate. Si te rog nu ma contrazice , ca o sa sufar o depresie :)) Dorim uneori prea mult , si poate de aceea norisorii respectivi ne acopera soarele (sa nu ne putem bronza ) :))

silvia spunea...

:)) Nu te contrazic, tocmai ce am avut o discutie pe tema asta, cu el :P Se chinuie de un an si ceva sa ma faca sa am incredere in el si tot nu i-a iesit pana la capat si daca se duce la vreo amica, normal k ma gandesc la tampenii :)) Si stii ce e cel mai aiurea? Ca e cu vreo 4 ani mai mare decat mine si ma citeste ca pe o carte.....Ma simte chiar si de la distanta:) Saracu'...are "de lucru" cu mine.....

Interzisa. spunea...

Pai inseamna ca nu va plictisiti...adica nu se plictiseste de tine. Ca monotonia si plictisul omoara relatiile ...Tine-o tot asa... ;) Fa-l sa muceasca...poate face si muschi cu un drum :)) [glumesc]...Sa ma chemi la nunta ;))... El va zice :"Vrei sa fii sotia mea?" Tu : "Nu stiu, poate da,poate nu, ma mai gandesc, convinge-ma "

silvia spunea...

:)) Ai fost geniala aici :)) Nu se plictiseste, se chinuie sa ma faca sa renunt la cele o mie de idei care imi vin in cap cand imi spune ca a vazut nu stiu ce tipa pe strada si ca era "buna" (asta insemnand mai plina, dupa gusturile lui :P ) Desi m-a pus pe ganduri faptul ca mi-a zis ca suntem diferiti, ca gandim altfel...Apoi a completat ca nu a zis-o intr-un sens rau, doar ca incearca sa ma faca sa renunt la micile mele defecte...Acestea fiind: presupunerile, ideile orgoliul si gandirea mea complicata si nebuna:P Eu sunt copilul, el e adultul :D Oricum, se pare ca se gandeste la viitor :) Vrea multe si la fel de multe nu ii ies......E un pic frustrant, dar incercam sa trecem peste cu fruntea sus:) Ah, si sa stii ca sunt sanse sa-i raspund asa, daca o sa ma trezesc cu o intrebare de genul asta la anul:)) Peste vreo 3 ani, cred ca o sa-i dau un raspuns mai serios:))

Interzisa. spunea...

Si cum ar suna raspunsul tau serios "DA.DA, vreau, vreau,poate vreau, cred ca vreau, hmmm,nu stiu...mai vreau oare???"

silvia spunea...

La asta nu m-am gandit,sincer....Probabil ca o sa-i cer un timp de gandire si apoi ii voi spune DA sau NU :) Partea buna e ca nu-i genul de persoana care sa reactioneze din impuls, cum fac eu :P E destul de rational si probabil ca ar lua decizia asta dupa ce s-ar fi gandit foarte bine inainte:)

silvia spunea...

Eu nu as sti ce sa-i spun acum, e omul "cutie cu surprize" si nu se stie niciodata cand se va intampla asta sau daca se va intampla cu el:) Eu sper sa da....

Interzisa. spunea...

Ma gandisem toata noaptea la tine :))...Poate o sa-l ceri tu in casatorie :)) La asta te-ai gandit???

silvia spunea...

:)) La cat sunt de impulsiva, uneori.....nu se stie niciodata:)) Oricum, si daca m-ar cere el, nici atunci nu as sti cand ar fi :)) Momentan, e prea devreme pentru asta:)

Interzisa. spunea...

Ca bine zici.... azi nu ai fost prin zona.... hmmmm, :-?

silvia spunea...

Am cam lipsit, aveau altii nevoie de ajutor:P

Interzisa. spunea...

dar cu ce te ocupi?
:D

silvia spunea...

Cu nimic deosebit, doar ca am ajutat o prietena:)