duminică, 18 octombrie 2009

Zambete

Uf......am trecut si peste asta. Ne-am certat, am gresit, acum e totul ok :) Din pacate, va trebui sa mai astept ceva timp pana ne vom vedea........Daca unele lucruri ar depinde doar de noi.......Ce bine ar fi.........Mi-a spus ca sunt foarte orgolioasa si are dreptate. Se pare ca ar trebui sa mai renunt uneori la orgoliu :P Am avut o sambata oribila, dar acum ma simt mult mai bine. As da orice sa fie acum langa mine si sa-l iau in brate, sa-l sarut si sa petrecem o dupa-amiaza frumoasa, in doi :) Dar nu e posibil, deocamdata. Greu cu distanta asta........Sper ca tot "raul" sa fie bine si atunci cand voi fi scapat de sesiune, sa fim impreuna o saptamana.........Imi lipseste mult, insa viata e asa........Sa fiti impacati cu voi insiva! O zi frumoasa sau ce a mai ramas din ea:)

sâmbătă, 17 octombrie 2009

Feeling........ok

15. 10. 2009- Da. Sunt ok. Dar nu stiu pentru cat timp. Sa calatoresc 14 ore cu trenul pentru el sau nu? Si singura. Nici nu stiu. Imi lipseste, imi e dor de el, cu toate ca cei din jur imi spun ca daca as face asta,ar insemna sa ma duc la picioarele lui, sa ma ofer pe tava, gratis. L-am vazut o singura data,am stat impreuna 5 zile si apoi a plecat. Dar ne stim de 8 luni iar atunci cand ne-am vazut, nu a incercat sa faca ceva din ce nu mi-ar fi placut. Practic, eu am impus regulile, ca sa spun asa. Pornesc intr-o aventura periculoasa, pentru o persoana langa care am stat un timp foarte scurt. Dar relatia noastra continua si ne intelegem foarte bine. Nu stiu ce sa fac.....Vreau sa-l vad, sa-l simt, sa dorm in bratele lui....Imi lipseste si stiu ca tine la mine......Si amandorura ne este greu.....As da orice sa-l vad, dar nu stiu daca merita sau nu.

17.10.2009-continuare-Stiu ca nu este perfect si are defectele lui, dar simt ca pot sa trec peste ele. Si totusi.......imi este teama sa nu fiu dezamagita de reactia mamei lui cand ma va vedea. Ce va spune sau ce va crede femeia respectiva cand ma va vedea la usa; venind de la sute de kilometri (800, mai exact), doar pentru a fi cu fiul ei cateva zile? Daca nu ma voi intelege cu ea si in secunda doi ma da afara?
Voi fi singura, o straina intr-un oras complet strain. Am incredere in el dar parca ceva ma tine pe loc......Sa fie teama? Posibilele lucruri ce pot avea loc pe drum? Traim intr-o lume atat de nesigura.....Doar sora mea si o prietena stiu exact ce am de gand sa fac. Restul nu au idee nici macar de existenta lui. Si nu-mi doresc sa stie.....Distanta asta strica totul. Si chiar asa; pana cand o s-o mai tinem in ritmul asta? Fiecare in alt oras, doar telefoane si mesaje zilnice. Aseara mi-a spus ca viata mea nu se termina la el si ca totul merge mai departe. Dap. Ne-am certat. Am gresit amandoi. Eu am fost un pic prea dura, el s-a suparat. Am spus ca im pare rau. Mi-a zis ca nu e nevoie sa-mi cer scuze. Acum e suparat si ma doare. Dar nu-l mai caut.....